LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Grote tekenwedstrijd voor basisscholen

Maandag 12 April 2021 | reacties 0
tekenwedstrijd2

Om kinderen te betrekken bij de ontwikkeling van Hart van de Waalsprong én als toekomstige buren van de nieuwe St. Jozefschool in Hof van Holland heeft het team van Hart van de Waalsprong samen met Aldi Lent en graffiti artist Joost Zwanenburg een creatieve tekenwedstrijd georganiseerd.

 

Kinderen van alle groepen van basisschool de Boomgaard in Lent en Basisschool Petrus Canisius in Nijmegen zijn aan de hand van het thema 'waar wordt jouw hart groter van?' de tekenwedstrijd aangegaan. Het thema refereert naar het groeiende hart van Nijmegen. Hart van de Waalsprong wil op deze manier graag de Waal omarmen en de verbinding leggen tussen de oevers van Noord en Zuid.

 

Hoe werkt de tekenwedstrijd?

Aan de hand van een instructievideo gemaakt door Joost Zwanenburg (graffiti artist bij VijfB) is op de beide scholen hard gewerkt aan de tekenwedstrijd. Alle bijzondere creaties zijn van maandag 12 april t/m vrijdag 23 april te bewonderen én te jureren in Aldi aan de Woenderskamp 101 in Lent.

 

Doe je mee? Het winkelend publiek bij Aldi is namelijk de jury van de tekenwedstrijd. Bij het afrekenen krijgt iedereen daarvoor een 'stemsticker' die op hun favoriete tekening geplakt kan worden. 

 

De 40 tekeningen met de meeste stickers winnen en de gelukkigen krijgen een graffiti workshop begeleid door Joost Zwanenburg. De workshops worden gegeven op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei a.s. Tijdens de workshops zal het verhaal van Hart van de Waalsprong op de houten bouwschuttingen worden gespoten. Dit graffiti kunstwerk zal de aankomende tijd te zien zijn op de afzetting van het bouwterrein van Hart van de Waalsprong. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media