LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Grote Boel van start met Woonmanifestatie op 7 februari

Woensdag 28 Januari 2015 | reacties 1
woonmanifestatie-campagnebeeld-lr

De jongste woonbuurt van de Waalsprong, Grote Boel, gaat van start. Vanaf 7 februari is het eerste woningaanbod te koop; belangstellenden kunnen die dag van 11 tot 14 uur terecht in De Klif in Nijmegen om kennis te komen maken met de plannen.


Grote Boel is een uitbreiding van de wijk Oosterhout en ligt aan de Griftdijk en de toekomstige Oosterhoutse plas. Als tuindorp anno 2015 heeft Grote Boel een landelijk karakter met gevarieerde woningen, veel openbaar groen, speelplekken, goede voorzieningen en volop recreatiemogelijkheden in de omgeving. En natuurlijk is de binnenstad van Nijmegen dichtbij!

Er komen in totaal 850 woningen, met een grote variatie in typering, van rij- tot vrijstaande woning, en op termijn ook appartementen.  De sfeer van de wijk laat zich het best kenmerken als die van een tuindorp, is heel waterrijk en heeft een groot fiets- en kindvriendelijk karakter. Het stedenbouwkundig plan borduurt verder op de bestaande woonbuurten in Oosterhout en toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van het uitgebreide voorzieningenaanbod dat al in de bestaande woonbuurten aanwezig is.

 

Woningaanbod
Huur en koop: voor alles is een plek in Grote Boel. Er zijn rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, variërend in prijs van € 175.000 tot € 445.000 vrij op naam. Er bouwen in totaal 5 partijen aan het nieuwe aanbod in de eerste fase. Naast een variatie in prijs verschillen de woningen ook nog eens in kenmerkende eigenschappen als duurzaamheid, levensloop, uitstraling, en nog veel meer. Tijdens de woonmanifestatie op 7 februari worden de eerste projecten in verkoop gebracht, voor andere projecten kan men zich alvast inschrijven als geïnteresseerde.

 

Huur
Talis ontwikkelde eengezinswoningen met een bijzondere uitstraling en enkele levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn al via Entree gepresenteerd en mensen die zich ingeschreven hebben, worden uitgenodigd om op 7 februari bij Talis meer informatie op te halen.

 

Woonmanifestatie Grote Boel
Op zaterdag 7 februari kan iedereen die belangstelling heeft voor wonen in Grote Boel een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom tussen 11 en 14 uur in voorzieningenhart De Klif, Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen. Makelaars en ontwikkelaars vertellen u graag meer over de woningen en de prachtige wijk. Er is een maquette te zien van Grote Boel. En u kunt ook zelf een kijkje nemen op de toekomstige bouwlocatie; de Zonnetrein uit Nijmegen pendelt die dag tussen De Klif en Grote Boel.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jose (zondag 01 februari 2015)

Beste, Wij zijn niet in de gelegenheid om op 7 febr. a.s. naar de aftrap te komen van de eerste verkoop/infomoment van Grote Boel maar we zijn wel geinteresseerd. Is het mogelijk om een (digitale) verkoopbrochure toe te zenden zodat we op een later moment in de week onze keuze kunnen laten weten? Adres: Ratelwacht 51, 6641 EP BEUNINGEN Gld. Hartelijke groet José Scheel

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media