LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Grootschalige werkzaamheden in Laauwik

Woensdag 29 Mei 2013 | reacties 0

De realisatie van de woonbuurt Laauwik (het nieuwbouwdeel ten noorden van de Vrouwe Udasingel) is nagenoeg afgerond. De laatste woningbouwprojecten worden op dit moment afgewerkt. Nu de bouwactiviteiten grotendeels achter de rug zijn en het bouwverkeer gaat verdwijnen, is het tijd om ook de toegangswegen tot het gebied definitief in te richten. Vanaf 10 juni vinden dan ook grootschalige werkzaamheden plaats in uw woonomgeving.

 

Frankrijkstraat

De Frankrijkstraat, die tot nu toe nog was ingericht als bouwweg, en veelvuldig werd gebruikt voor bouwverkeer, krijgt zijn definitieve inrichting. Er wordt geasfalteerd en er worden drempels en verkeersplateaus aangebracht. Omdat de Frankrijkstraat als hoofdontsluiting voor Laauwik geldt, heeft dit gevolgen voor de bewoners van de wijk.

 

Thermion

Thermion, waarin onder andere het academisch gezondheidscentrum, het Wooninformatiecentrum Waalsprong, de Jeugdtandarts en De Ontmoeting gevestigd zijn, ligt centraal in de wijk. Bezoekers aan Thermion vinden dan ook enige overlast bij het bereiken van het gebouw. Er wordt een omleiding aangegeven vanaf de Vrouwe Udasingel/Frankrijkstraat: volg voor bezoek aan Thermion route B, die tijdens de werkzaamheden is aangegeven.

 

Meer informatie

Wilt u meer (gedetailleerde) informatie over de werkzaamheden? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media