LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Groene Oever viert Dag van de Bouw

Maandag 27 Mei 2013 | reacties 0
hoogwerker

Zaterdag 1 juni is de Dag van de Bouw en opent de project de Groene Oever haar poorten van 12:00 tot 15:00. Iedereen die geïnteresseerd is in de bouw of in deze duurzame wijk wil komen wonen, is van harte welkom op de bouwplaats.

 

De bouwwerkzaamheden van de rijwoningen zijn in volle gang en de medewerkers van Heijmans staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De start van de bouw van de tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen langs het water wordt in de tweede helft van dit jaar verwacht. Lees meer op de site van Groene Oever.

 

Ervaar het uitzicht!

De appartementen in de Groene Oever krijgen een prachtig uitzicht over het water en over Lent. Om u alvast een voorproefje te geven van deze beleving kunt u op deze dag met het uitzicht te genieten. Als u Lent en de groene omgeving van de Groene Oever eens van boven wilt zien, bent u van harte welkom op de bouwplaats aan de Groot-Brittanniëstraat in Lent.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media