LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Groene Oever op Landelijke Nieuwbouwdag 13 april

Donderdag 11 April 2013 | reacties 0
rijwoningen

De bouwwerkzaamheden van de eerste 17 woningen van het project Groene Oever, aan de noordrand van Visveld in Lent, verlopen voorspoedig. De funderingswerkzaamheden zijn bijna afgerond. Begin mei kan gestart worden met de opbouw van het casco.

Bouwplaats

Ontwikkelaar Heijmans nodigt u van harte uit om a.s. zaterdag 13 april tussen 11 en 14 uur een kijkje te komen nemen op de bouwplaats aan de Groot Brittaniëstraat in Lent. De open dag staat in het teken van de Landelijke Nieuwbouwdag. Zowel de ontwikkelaar als een bouwkundige staan voor u klaar om een toelichting te geven over de voortgang van de werkzaamheden.

Woongarantie
U heeft met de koop van deze nieuwbouwwoning woongarantie: aan het eind van dit jaar worden de woningen opgeleverd. Tijdens de kijkdag wordt u in de gelegenheid gesteld om uw interesse kenbaar te maken. Ter plaatse wordt u geïnformeerd over alle beschikbare woningen. Meer informatie over het project vindt u op www.groeneoever.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media