LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Groene Oever: Dag van de Bouw

Woensdag 14 Mei 2014 | reacties 0
hoogwerker

Zaterdag 24 mei is de Dag van de Bouw en opent het project de Groene Oever haar poorten van 10:00 tot 16:00 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe een huis of appartement wordt gebouwd of in deze duurzame wijk wil komen wonen, is van harte welkom op de bouwplaats.

 

Bekijk de bouw van dichtbij
De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang en de medewerkers van Heijmans staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U krijgt de gelegenheid om de woningen van binnen te bezichtigen. Dit zijn woningen in aanbouw, maar ook de modelwoning die inmiddels volledig gereed is. 

 

Ervaar het uitzicht!
De appartementen in de Groene Oever krijgen een prachtig uitzicht over het water en over Lent. Om u alvast een voorproefje te geven van deze beleving kunt u op deze dag met een hoogwerker omhoog om zelf van het uitzicht te genieten. U kunt ook plaatsnemen op ons proefbalkon dat op ware grootte is nagebouwd, waardoor u een nog beter beeld krijgt bij de riante afmetingen van 8 bij 3 meter. Maar ook als u Lent of de groene omgeving van de Groene Oever eens van boven wilt zien, bent u van harte welkom op de bouwplaats aan de Groot-Brittanniëstraat in Lent.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media