LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Griftdijk voor gemotoriseerd verkeer gesloten van 25 april tm 22 mei

Donderdag 21 April 2022 | reacties 0
kaart-afsluiting-griftdijkapril-2022

Binnenkort worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Griftdijk, bij de inrit van Op de Set, tussen rotonde Keizer Hendrik VI-singel en Stationsstraat. Er wordt een veilige aansluiting gemaakt voor auto’s, fietsers en voetgangers voor de wijk Zuiderveld. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is van 25 april tot en met 22 mei de Griftdijk tussen de Keizer Hendrik VI-singel en de Stationsstraat afgesloten. Hulpdiensten zoals brandweer en ambulance kunnen er wel gewoon langs.

 

Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden tijdens deze afsluiting omgeleid. De omleidingsroutes worden duidelijk aangegeven met bebording. 

Auto’s en ander gemotoriseerd verkeer:

  • vanuit Nijmegen volgt route E.
  • vanuit Oosterhout (Overbetuwe)/ A15 volgt route N.

Fietsers worden gedeeltelijk omgeleid via het sportpark Nieuw Balveren. Ook dat zal duidelijk worden aangegeven met borden.

 

Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingen via de A325 helaas onvermijdelijk, omdat in deze periode ook de Waaldijk gesloten is. Wij begrijpen dat dat voor velen tot overlast leidt. Helaas is uitstel van het werk naar een periode waarop de Oosterhoutsedijk weer open is gesteld niet haalbaar gebleken, omdat dan weer ándere projecten gepland zijn die niet samen te combineren zijn (bijvoorbeeld rond de aansluiting van het verdeelstation van Vattenfall en andere werkzaamheden in de nieuwe wijk Zuiderveld).

 

Busverkeer
De bus kan tijdens de werkzaamheden wel langs de werkzaamheden rijden. Een uitzondering daarop zijn 3 mei en het weekend van 21 en 22 mei:  dit in verband met asfalteren van het wegdek. Actuele informatie over de bus kunt u vinden op de pagina storingen en omleidingen van busmaatschappij Breng.

 

Sportvelden

De sportvelden van sportpark Nieuw Balveren zijn gedurende de werkzaamheden bereikbaar via de gebruikelijke route. De snelheidslimiet naar het sportpark is 30 km/uur. De gemeente vraagt gebruikers van deze route die snelheidslimiet te respecteren voor eigen veiligheid en die van anderen. aandacht voor de fietsers op de rijbaan.

 

Vragen en opmerkingen

Tijdens de werkzaamheden kunt u onveilige situaties en problemen met de bebording, bijvoorbeeld omgewaaide borden of borden die verkeerd staan melden bij Storingsdienst BUKO, telefoon 06-1300 4162. Voor andere vragen en opmerkingen kunt u terecht bij het Waalsprong Informatiecentrum.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media