LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gratis proefrit met electrische deelauto

Woensdag 14 Mei 2014 | reacties 0
electrische-deelauto-groene-oeveruistnede

Vanaf deze week kan de eerste elektrische deelauto voor de Waalsprong worden gehuurd. Voor € 40 per dag of € 20 per halve dag rijdt u de eerste 100 km gratis. Door elektrisch te rijden spaart u het milieu en uw portemonnee. Om alle voordelen van elektrisch rijden te ervaren nodigt Heijmans u uit voor een gratis proefrit a.s. zondag van 10:00 tot 12:00 uur.

 

Voordeel voor iedereen
Rijden in een elektrische auto bespaart CO2. Maar door de elektrische auto van de Groene Oever te delen met anderen wordt de besparing nog veel groter. Daarom verhuurt Heijmans deze auto niet alleen aan de bewoners van de Groene Oever-wijk, maar aan iedereen in de Waalsprong die even een auto nodig heeft. Dubbel duurzaam dus.

 

Reserveer uw auto
De auto wordt te huur aangeboden via www.snappcar.nl. Dit is een site waarmee u eenvoudig de beschikbaarheid van de auto kunt bekijken en een reservering kunt maken. Nadat u zich eenmalig heeft ingeschreven op de site, kunt u via deze link direct een reservering maken. Bekijk hier een korte film over hoe het autodelen werkt.

Omdat de brandstofkosten van een elektrische auto erg laag zijn, is het huren van deze auto veel goedkoper dan het zelf hebben van een auto. De huur is € 40 per dag of € 20 per halve dag. Hiervoor krijgt u een volle accu waarmee u 150 kilometer kunt rijden zonder bij te laden. De eerste 100 km zijn gratis en daarna betaalt u € 0,05 per kilometer. Ten opzichte van een benzineauto bespaart u in de eerste 100 kilometer al € 12 op de brandstofkosten waardoor deze deelauto extra voordelig is.

 

Kom gratis proefrijden
Elektrisch rijden is een geweldige ervaring. Om dit zelf te ervaren nodigen wij u uit om op zondag 18 mei een gratis proefrit te maken. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur aan de Groot-Brittanniestraat 119 in Lent.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media