LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gratis keukencheque bij een tussenwoning in JouwHuislabelinLent

Donderdag 6 November 2014 | reacties 0
kavel-41-44jhl-lr

Ben jij opzoek naar een ruime tussenwoning van maar liefst 140m² GBO met diepe tuin op het zuiden? In het project JouwHuislabelinLent zijn er nog twee beschikbaar. Speciaal voor de tussenwoningen ontvang je bij aankoop een keukencheque ter waarde van € 5.000,-. Dus heb je belangstelling? Neem dan contact op met Hans Janssen makelaars en vraag naar Miranda, Carla of Huub, telefoon 024 - 3 244 244. 

Betaalbare tweekappers
JouwHuislabelinLent is een kleinschalig project bestaande uit 14 woningen. Het project is naar aanleiding van de grote vraag naar twee-onder-een-kapwoningen rond de € 300.000,- herverkaveld naar 6 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. De woningen hebben een rijke jaren dertig architectuur met een hoge kap, brede dak overstek met gootklossen. Dikke hardhouten kozijnen met roedeverdeling en een klassieke baksteen met rollagen. De eerste woningen in het project zijn verkocht en op dit moment is de ontwikkelaar met verschillende optanten voor het ontwerp van hun nieuwe thuis.


Ontwerp je eigen woning
Bij JouwHuislabelinLent ga je samen met de ontwikkelaar om de tafel en werk je samen aan het ontwerp van jouw woning. Wil je vijf slaapkamers, twee badkamers of een zonnige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin? Een carport, een inloopkast of een extra grote schuur om in te klussen? Bepaal zelf het uiterlijk en de indeling van jouw toekomstig woning en maak al je woonwensen waar.


In JouwHuislabelinLent koop je al een complete zeer ruime tussenwoningen vanaf € 226.750 v.o.n. inclusief badkamer en een waardecheque voor de keuken van € 5.000. Kijk voor meer info op www.jouwhuislabelinlent.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media