LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Fietstocht Groene Oever

Woensdag 1 Mei 2013 | reacties 0
groene-uiterwaarden

Op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen ligt Lent in haar groene omgeving. Lent wordt omringd door natuur met veel bijzonder plekken zoals de boomgaarden aan de Woerdsestraat met Landwinkel de Woerdt, de weilanden van Park Lingezegen en natuurlijk de uiterwaarden langs de Waal. Daarnaast zijn er nog veel meer bijzondere plekken binnen 10 minuten fietsen vanaf Lent.

 

Fietstocht op 18 mei

Om deze plekken te ontdekken organiseert het Groene Oever team een fietstocht(je) in en om Lent. Onder leiding van Lentenaar en gids Joop Koopman ontdekt u bij de vele stops hoe mooi de natuur in Lent en haar omgeving is.

Deze kleine ontdekkingstocht per fiets zal op zaterdag 18 mei worden gehouden. Er zijn twee opstapplaatsen. De eerste is om 12:00 bij het theater de Lux in Nijmegen, waar u verwelkomt wordt met een kopje koffie. De tweede de opstapplaats is om 13:00 in Lent bij het duurzame woningbouwproject de Groene Oever op de hoek van het Buske en de Groot-Brittanniëstraat. We eindigen bij restaurant Zijdewinde voor een drankje. Iedereen die geïnteresseerd is in de natuur in Lent en omgeving is welkom. U hoeft alleen maar uw fiets mee te nemen want de deelname en drankje zijn gratis.

 

Inschrijven

U kunt zich tot en met 13 mei inschrijven bij het Groene Oever team op e-mailadres groeneoever@heijmans.nl. Omdat er maximaal 25 mensen kunnen deelnemen, hebben we de mogelijkheid om iets later op de middag een tweede tocht te houden.

We zien u graag op 18 mei!

 

Lees meer

Lees meer over de voortgang van de bouw en het project via dit nieuwsbericht met leuke timelapse video's!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media