LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Feestelijke start bouw van de Groene Oever

Maandag 28 Januari 2013 | reacties 2
groene-oever-rijwoning

De bouw van de eerste woningen in de Groene Oever gaat van start. Volgens planning gaan de eerste palen in februari de grond in, en dit wil Heijmans graag met u vieren!

Daarom nodigt Heijmans u uit om op maandag 25 februari samen de officiële start bouw te vieren. Deze feestelijke gebeurtenis zal tussen 15:30 en 17:00 uur op de bouwlocatie plaatsvinden. U zult met een drankje en iets lekkers worden ontvangen.

 

Eerste boom

De officiële start bouwhandeling zal worden verricht door de gedeputeerde Traag van de provincie Gelderland, wethouder Van der Meer van de gemeente Nijmegen en directeur Jaske van Heijmans. Om dit heugelijke feit te symboliseren zullen zij de eerste boom planten in de Groene Oever. Deze boom staat niet alleen symbool voor duurzame woningen, maar ook voor de groei van een groene wijk en de natuur waar de Groene Oever aan grenst.

 

Bron: persbericht Heijmans, 24 januari 2013

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ismael (dinsdag 05 februari 2013)

De huizen die gebouwd gaan worden is daarvan een gedeelte voor de sociale huursector?

Redactie waalsprong.nl (dinsdag 05 februari 2013)

@Ismael: In dit project zijn geen huurwoningen. Maar zowel Talis als Portaal bouwen regelmatig huurwoningen, ook in de sociale sector. Houdt entree.nu in de gaten voor het actuele aanbod daarin!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media