LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Feest in Laauwik op 18 mei

Donderdag 1 Mei 2014 | reacties 0
voorzijde-flyer

Op zondag 18 mei aanstaande is de feestelijke opening van de nieuwbouw van het appartementencomplex aan de Frankrijkstraat. Om dit te vieren is er een gezellige markt met ondernemers, organisaties, instellingen en actieve bewoners uit de Waalsprong. Daarnaast wordt de nieuwe naam van het buurtstation feestelijk onthuld.

 

In het appartementencomplex, dat sinds eind vorig jaar gereed is, hebben zich inmiddels de Jan Linders, Ami-kappers, Plaza Laauwik, en het buurtstation voor zorg- en welzijnsinstellingen gevestigd. Daarboven zijn 68 nieuwe woningen om een ruime binnenplaats. Portaal, die het appartementencomplex heeft gerealiseerd, nodigt de buurt graag uit voor een openingsfeestje.

 

Markt
Tijdens de feestelijke opening op zondag 18 mei wordt een markt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. Rondom het gebouw is van alles te doen voor jong en oud: de allerkleinsten kunnen zich uitleven op een springkussen of een ritje maken op een pony. Aannemer Heijmans plaatst een grote bouwkraan, en wie wil kan van grote hoogte uitkijken over de wijk en de verre omgeving. Natuurlijk is er muziek, en van alles te eten en drinken.

 

Buurtstation
U kunt ook een kijkje nemen in het Buurtstation, een ontmoetingsplek voor zorg en welzijn. Hier vindt u RIBW Nijmegen en Rivierenland, Pluryn, Tandem welzijnsorganisatie Nijmegen, NIM Maatschappelijk werk, de Driestroom, Dichterbij, Swon het seniorennetwerk, ZZG zorggroep, Stichting Zorgcentra Betuweland, MEE Gelderse Poort en de gebiedsbeheerder van Portaal. Om 13.15 uur is de officiële opening van het gebouw en de onthulling van de naam voor het buurstation!

 

Meer info
Voor meer informatie over het buurtstation en de feestelijkheden op 18 mei klikt u hier.
Kom ook langs en ontmoet nieuwe gezichten en oude bekenden. Het belooft een leuke, informatieve en gezellige middag te worden!

 

Bron: Portaal, mei 2014

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media