LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Extra woningen in verkoop 100% Lent

Woensdag 19 December 2012 | reacties 0
rijwoninge

De drie- en vier-onder-een-kapwoningen van project 100% Lent in de eerste fase zijn allemaal verkocht of onder optie. De verkoop loopt dus goed. Zo goed zelfs dat we een extra fase in verkoop brengen. De rijwoningen met bouwnummers 25 t/m 28 en 43 t/m 45 zijn te koop vanaf € 172.000,- v.o.n..


Haastige spoed is dit keer goed
Wordt u misschien dit jaar nog eigenaar van een prachtig huis in 100% Lent? Best verstandig om nu in actie te komen. Want bent u vóór 1 januari 2013 in het bezit van een door beide partijen ondertekende koopakte, dan profiteert u nog van de huidige hypotheekvoorwaarden.


De voordelen van kopen in 2012 op een rij
• U houdt recht op de volledige fiscale aftrek van de hypotheekrente, ongeacht de hypotheekvorm.
• U kunt nog gebruik maken van maximaal 50% aflossingsvrij deel van de hypotheek, in plaats van de straks verplichte 100% aflossing.
• Nu kunt u maximaal 106% van de waarde van uw woning financieren. Vanaf 2013 wordt dit jaarlijks 1% lager.
 

Nu al binnenkijken in uw nieuwe huis?
Dat kan in het Wooniversum. Door middel van state-of-the-art projectietechnieken, virtual reality en gedetailleerde computermodellen wordt het nieuwe huis op ware grootte ‘om u heen’ geprojecteerd. Verken het huis en alle indelingsmogelijkheden. Speel met de indeling van de badkamer en de keuken en ervaar hoe de woonkamer eruitziet met een uitbouw. Zelfs met de inrichting kunt u vast beginnen. De interieurstylistes helpen u graag. Beleef 100% Lent in de Wooniversum Experience.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media