LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open Huis Lentseveld zaterdag 27 september

Dinsdag 16 September 2014 | reacties 0
13254nieuw-lentblok1v02

In Lentseveld, de jongste woonbuurt van Lent is het nu al fijn wonen. Wilt u dat zelf ervaren? Kom dan zaterdag 27 september tussen 11 en 13 uur kijken op locatie. Aan de Valenciastraat 14 staan de deuren voor u open.  Tijdens dit open huis kunt u de kwaliteit van de nieuwbouwprojecten van Trebbe in Lent met eigen ogen bekijken.

U kunt u uitgebreid laten informeren over de in verkoop zijnde projecten. Medewerkers van Trebbe en van de makelaars informeren u graag over de mogelijkheden, beschikbaarheid en planning.

 

Zoekt u een royale stadswoning met 5 of zelfs 6 slaapkamers? Dan biedt Homerun XL u die kans. Uitzonderlijk complete woningen vanaf
€ 174.900 vrij op naam.


www.homerunlentxl.nl

 

 

 

 

De woningen - gelegen aan een brede groenstrook aan de Asturiëstraat - zijn ruim en compleet uitgerust met een royale hoekkeuken en sanitair. In de basis beschikt de woning over 4 slaapkamers en een inloopkast. Vanaf € 211.000 vrij op naam.

 

www.nieuw-lent2.nl

 

 

 

 

 

Deze 35 royale stadswoningen aan de Avilastraat en de Castiliëstraat hebben een eigen karakter door de levendige gevels. In de eerste fase worden 18 woningen aan de Castiliëstraat aangeboden.

Standaard zijn de woningen voorzien van een uitbouw van 1.8 meter, openslaande tuindeuren en een luxe afwerkingsniveau. Vanaf € 188.900 vrij op naam.

www.lentree.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media