LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste woningen van project De Stadstuin in verhuur

Dinsdag 14 Januari 2020 | reacties 0
41975519290

De eerste sociale huurwoningen binnen het project De Stadstuin in Woenderskamp worden vanaf vandaag aangeboden op Entree. Het gaat om zes knusse woningen aan de Italiëstraat, die door Woongenoot worden verhuurd.

 

Het eerste blok sociale huurwoningen dat wordt opgeleverd binnen de Stadstuin bestaat uit zes woningen. Ze worden gebouwd aan de Italiëstraat. De woningen hebben een agrarische uitstraling, met een sfeervol terras en veranda aan de voorgevel. In de achtertuin heb je voldoende opbergruimte in de berging. Aan de achterzijde van de woning is een privéparkeerplaats voor de auto. Op de begane grond van de woning is een woonkamer en keuken, en er is vloerverwarming. Op de eerste verdieping is een slaapkamer en de badkamer.

 

Woenderskamp

Het project De Stadstuin is gelegen in de wijk Woenderskamp: een nieuwe, vertrouwde woonwijk. Een plek waar privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal staan. De Stadstuin is het eerste project in Woenderskamp dat wordt opgeleverd. In totaal komen er in deze wijk zo'n 600 koop- en huurwoningen. Daarnaast wordt er ook een basisschool gerealiseerd. Woenderskamp heeft een uitstekende ligging, dichtbij het station Nijmegen Lent en direct gelegen aan Hof van Holland. In Hof van Holland komt straks het Hart van de Waalsprong: een centrum met speciaalzaken, voorzieningen, horeca, twee supermarkten en een gezondheidsplein.

 

Meer weten?

Meer informatie over de woningen is te vinden op Entree.nu. Dit is ook de site waar je je in kunt schrijven voor de woningen. Inschrijven kan tot en met zondag 19 januari. Als alles volgens planning verloopt worden de eerste woningen medio februari opgeleverd. Noteer vast de datum van 23 januari aanstaande in je agenda: als je je inschrijft is op die datum gelegenheid om de woning te bekijken.

 

Via de volgende link kom je direct uit bij een van de woningen: link naar Italiëstraat 100, Lent. Let op: dit is een willekeurig gekozen woning binnen dit project.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media