LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste steen van eerste Nijmeegse CPO-project

Maandag 25 Maart 2013 | reacties 0
vogelvlucht

Op vrijdag 29 maart legt wethouder Jan van der Meer de eerste steen van het nieuwbouwplan van BONapart aan de Kruidenstraat in Nijmegen (in de wijk Oosterhout). Het vormt de symbolische start van de bouw van de eerste woningen in Nijmegen die door Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) tot stand zijn gekomen; deelnemers in kopersvereniging BONapart realiseren in Het Nijland (Oosterhout) samen een eigen woning.

 

Zelf ontwikkelen

CPO betekent bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. BONapart regelde zelf een architect en een aannemer. Door samen op te trekken, zijn deelnemers per saldo voordeliger uit. Zo worden onder meer advies- en bouwkosten gedeeld.

 

Negen woningen

Sinds de start van het project in 2010 wordt BONapart bijgestaan door adviseurs van Bouwen In Eigen Beheer (BIEB) uit Eindhoven. Zij hebben ruime ervaring met CPO-projecten. Dit resulteerde in een plan van negen ruime woningen op ruime kavels. De woningen voldoen aan hoge energieprestatienormen door goede isolatie en slim gebruik van zonlicht.

Woningen beschikbaar

Voor het ontwerp tekende Factor Architecten uit Duiven. Bouwbedrijf Wagemakers uit Uden is als aannemer gekozen. In het plan zijn nog twee woningen beschikbaar. Het project wordt naar verwachting eind 2013 opgeleverd.

Meer informatie: www.bon-apart.info.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media