LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste sleutels voor nieuwe bewoners in De Stelt

Dinsdag 12 Juli 2016 | reacties 0
woningen-talis-de-stelt-close-up

Afgelopen vrijdag kregen de eerste bewoners van 25 sociale huurwoningen in De Stelt de sleutel van de nieuwe woning. En dat was reden voor een feestje. Zij zijn de eerste bewoners van deze nieuwe woonbuurt op een unieke locatie, grenzend aan het oude dorp van Lent en aan de Spiegelwaal.  
 

Op vrijdag 8 juli overhandigde Talis bestuurder Walter Hamers in een officieel moment de eerste sleutel aan twee bewoners. De oplevering in de stelt talisoverige bewoners stonden daar met 'shooters' omheen om dit moment extra te benadrukken. Walter Hamers feliciteerde deze eerste bewoners 'aan de Spiegelwaal'. Vanaf de Waalbrug zijn de nieuwe, witte woningen goed te zien. ‘Ik krijg een enorm vakantiegevoel bij die prachige witte woningen’, aldus een van de bewoners. 

 

Unieke locatie

In de nieuwe woonbuurt De Stelt in Lent heeft bouwbedrijf Van Wanrooij uit Geffen in zes maanden tijd 25 sociale huurwoningen voor Talis gebouwd. De woningen staan op een unieke locatie in de Waalsprong. De Stelt ligt letterlijk tussen dorp en stad. Aan de noordzijde grenst de wijk aan de bestaande dorpskern, aan de zuidkant aan het nieuwe Rivierpark dat is ontstaan door de aanleg van de nieuwe Spiegelwaal. De historische binnenstad van Nijmegen is op loopafstand.

 

woningen talisEigen uitstraling

De 25 eengezinswoningen van Talis zijn verdeeld over vier blokken, die ieder een eigen uitstraling hebben. Zo beschikken sommige woningen over een veranda; andere hebben een grotere zolder vanwege een dwarskap. Twee van de 25 woningen zijn toegewezen aan statushouders, mensen met een verblijfsvergunning. In elk van deze twee woningen komen vier jonge mensen te wonen. Zij huren in de woning een kamer. Het ontwerp van de woningen is van Visser en Bouwman Architecten uit 's-Hertogenbosch.

 

Wonen in De Stelt

In de Stelt worden in totaal bijna 500 woningen gerealiseerd. Alle projecten in het noordelijk deel van deze nieuwe woonbuurt zijn inmiddels uitverkocht. Momenteel wordt er gewerkt aan plannen voor woningbouw in De Stelt Zuid. Hier wordt naar verwachting in 2017 een start gemaakt met de verkoop. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en volg onze facebookpagina.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media