LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste project in Koudenhoek bekend: Lentelijn

Vrijdag 2 April 2021 | reacties 0
103849956

Project Lentelijn is een knusse woonbuurt die gerealiseerd wordt in Koudenhoek. In het zuidelijkste deel van deze nieuwbouwwijk komt een gevarieerd aanbod aan woningen geschikt voor verschillende woonwensen.

 

Voor starters en jonge gezinnen bieden de geschakelde woningen en de appartementen alle ruimte voor ontspanning en groei. De doorgroeiers vinden volop ruimte in de twee-onder-een-kap of de vrijstaande woningen. Ook voor de oudere bewoners is een nieuw thuis voorzien met enkele levensloopbestendige woningen. Kortom Lentelijn geeft kleur aan woonwensen van jong en oud.

 

Koudenhoek 

Koudenhoek wordt gerealiseerd ten oosten van de Griftdijk-Noord. Het wordt door de Dijkstraat gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Project Lentelijn van Jongen Bouwpartners ligt in de zuidelijke punt van de wijk. 

 

Meer info

Verkoop van project Lentelijn wordt medio juni verwacht. Op de projectsite komt straks meer detailinformatie over de woningen. Blijf op de hoogte door op de projectsite van de ontwikkelaar in te schrijven.

Ook als u zich abonneert op de nieuwsbrief Waalsprong Actueel mist u straks de (pre)sale voor dit project niet, én ontvangt u automatisch al het nieuws over de Waalsprong in uw mailbox. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media