LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste CPO vereniging Nijland officieel

Maandag 14 Februari 2011 | reacties 0
De eerste ontwikkelvereniging in het Nijland is sinds vrijdag 11 februari helemaal officieel. De statuten van BONapart ( Bouwers Op ’t Nijland-apart) zijn bij de notaris vastgelegd. Daardoor kan de vereniging nu een intentie-overeenkomst aangaan met GEM Waalsprong om de bouwvelden definitief te reserveren. Ook heeft de vereniging nu de bevoegdheid om contracten te sluiten met bijvoorbeeld een architecten en een aannemer.

NotariĆ«le oprichting vereniging BONapart, feb 2011 De volgende stap is de keuze van de architect, naar aanleiding van een presentatie door diverse architecten. Deze beslissing wordt nog deze maand genomen. De leden van de vereniging gaan daarnaast ‘op les’ om te leren hoe ze bouwtekeningen moeten begrijpen. 

Begin 2012 kan naar verwachting de bouw beginnen, een jaar later worden de woningen opgeleverd. Belangstellenden zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij de vereniging, er zijn nog kavels! Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met het  Wooninformatiecentrum Waalsprong of kijk op de  site van BONapart.
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media