LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste bewoners eiland van Laauwik ontvangen sleutel

Dinsdag 14 Juli 2015 | reacties 0
oplevering-eilandfeestje-juli2015anneke-herstalis

De eerste bewoners van het eiland van Laauwik in Lent hebben de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen. Het gaat om de bewoners van zeventien sociale huurwoningen van Talis.

 

Met een klein feestje voor de toekomstige bewoners hebben Talis en aannemer Trebbe het project op deze bijzondere locatie opgeleverd. Er komt een diversiteit aan woningen op het eiland. Naast de huurwoningen wordt door ontwikkelaars op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van een groot aantal koopwoningen. Ook realiseert Talis hier 32 zorgappartementen.

 

Het eiland van Laauwik ligt tussen de wijken Visveld en Laauwik. Het is omgeven door een brede watergang en grenst direct aan de Lentse Plas. Het ruime park op het eiland maakt het plaatje compleet. De zeventien eengezinswoningen zijn gebouwd in drie rijen die qua architectuur verschillen. Alle woningen hebben drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder. Vanuit de woonkamer hebben de bewoners toegang tot hun tuin die afhankelijk van de woning op het zuiden, oosten of (zuid)westen ligt.

 

De huurprijzen van alle woningen liggen onder de € 619,- per maand. Talis heeft in haar huurbeleid vastgesteld dat alle sociale huurwoningen per 1 juli 2015 verlaagd worden naar een huurprijs van maximaal € 618,24 per maand. Deze verlaging geldt voor huurders die op basis van hun huishoudinkomen in aanmerking komen voor een sociale huurwoning.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media