LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Een rondje van het Hart!

Vrijdag 11 Juni 2021 | reacties 0
19082101-fb-en-insta-1080x10802

Na jaren ‘hart’ werken gaat het “Hart van de Waalsprong” van start! Om dit te vieren heeft het ontwikkelaarsconsortium een mooie wandelroute uitgezet, dat het jonge en het oude hart met elkaar verbindt. Een leuke wandelroute, of beter gezegd: een hartje.

 

Omdat er nu écht gestart wordt met de bouw nodigt het team van Hart van de Waalsprong u graag uit voor deze echte Nijmeegse hartenroute. We organiseren dit op zaterdag 19 en zondag 20 juni. U kunt zelf kiezen, wanneer u de hartenroute wilt lopen, mits ergens tussen 12.00 en 17.00 uur. Geen zorgen. Het is hartlopen met een t. De route in de vorm van een hart kunt u slenterend, flanerend en wandelend afleggen. Maar mocht u sneller willen, ga gerust u gang. De route loopt van het station Nijmegen-Lent naar het oude centrum en weer terug in de vorm van een hart.

 

Aanmelden verplicht

Online aanmelden is verplicht, maar doe dit snel, want het aantal plekken is beperkt. De eerste 200 aanmelders krijgen een rondje van het Hart!  Aanmelden kan via deze link. Via het tabblad ‘meer info’ vind u alle details hoe het hartlopen in zijn werk gaat.

‚Äč

Natuurlijk houden we ons aan de geldende coronaregels. Loop dus buiten met maximaal 4 mensen, en geef elkaar de ruimte.

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media