LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Een pluim voor Lent!

Dinsdag 3 Mei 2011 | reacties 0

Op zaterdag 7 mei vindt de tweede Opfleurdag van Wij staan voor de Wijk plaats. Waar vorige keer Kolping onder handen werd genomen, onder aanvoering van de DAR, is nu Lent aan de beurt.

Roosje opfleurdag Lent 7 mei 2011 De Waalsprong staat als jongste stadsdeel van Nijmegen in het middelpunt tijdens deze jaarlijkse opfleurdag. Lent is dermate schoon dat de Dar samen met stichting ‘Wij staan voor de Wijk’ de buurt een pluim wil geven.

100 jonge voetballertjes van DVOL bezoeken alle 2200 huishoudens in Lent om hen te complimenteren met de schone wijk. Om 14.00 uur geeft wethouder Jan van der Meer de aftrap in het clubhuis van DVOL op sportpark Vossenpels. Daarbij zijn ook enkele N.E.C. spelers aanwezig. logo DVOL Daarna zwermen de kinderen uit over Lent om de fleurige complimenten uit te delen. Om 16.00 uur verzamelt iedereen zich weer in het clubhuis voor een “Petje op, petje af” quiz en een borrel.

Logo Wij staan voor de wijk

 

 

 

 

Wij staan voor de Wijk is de maatschappelijke stichting van Talis, Menzis, N.E.C, Breng, Dar, ROC Nijmegen en Gemeente Nijmegen. Wij staan voor de Wijk initieert, ondersteunt en organiseert maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio Nijmegen. logo DAR Nijmegen

logo NEC

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media