LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Een plek naar jouw hart?

Dinsdag 11 Februari 2020 | reacties 6
h-a-h-mailing-enquete-een-plek-naar-jouw-hart

Hart van de Waalsprong gaat binnenkort bouwen aan het nieuwe stadscentrum voor de Waalsprong. Een plek met leuke winkels, lekkere terrasjes, vele voorzieningen en een fijn plein aan het water. Maar hoe wil jij het precies hebben? 

 

Hart van de Waalsprong nodigt je uit om een enquête in te vullen, waarin jij je mening kunt laten horen. Meld je aan als belangstellende via de website van Hart van de Waalsprong. Je ontvangt dan een digitale enquête in je mailbox. 

 

Hoe ziet de plek er wat jou betreft uit? Welke winkels moeten er in zitten? Wil je terrassen in de zon? Of juist in de schaduw? Hoe moet het plein ingericht zijn? Dit is je kans om mee te denken! 

 

Meer weten over het Hart van de Waalsprong? Klik hier

« Terug naar het overzicht

Reacties

erik (donderdag 13 februari 2020)

Hoe zit het nou omtrent de bouwplannen? zijn ze er nog en ja hoe komt het eruit te zien? Wanneer gaat men beginnen met bouwen, etc? Eigenlijk is dit bericht zeer onduidelijk en geeft het alleen maar meer verwarring.

Collin (vrijdag 14 februari 2020)

Heeft de naam ‘Hof van Holland’ enige historische betekenis voor de omgeving, of is dit een naam verzonnen door een projectontwikkelaar zonder binding met de regio? Nijmegen is geen Holland en daarnaast doet de naam me denken aan een foute tent in Chersonissos..

Redactie Waalsprong (vrijdag 14 februari 2020)

Beste Collin, dank voor je reactie. De naam Hof van Holland wekt misschien wat verbazing, maar is inderdaad een historische naam, die door de gemeente Nijmegen is aangewezen voor het gebied. Het verwijst naar een bekende herberg aan de Oosterhoutsedijk in Lent. Als gevolg van de zware strijd hij de oversteek van de Amerikanen over de Waal in WOII werd het totaal verwoest. (Bron: stratenlijst gemeente Nijmegen van Rob Essers, link: https://tinyurl.com/vrvpgmm).

Redactie Waalsprong (vrijdag 14 februari 2020)

Beste Erik, zowel woningen, winkels en voorzieningen zijn volop in voorbereiding voor het Hart van de Waalsprong! Op dit moment is de voorziene start van de bouw naar verwachting eind 2020/begin 2021. Het hele centrumgebied met alle winkels zal eind 2024 gereed zijn. Wil je meer weten? Kijk dan op de site www.hartvandewaalsprong.nl

Irmak (vrijdag 14 februari 2020)

Hoi ik heb me aangemeld als belangstellende voor de winkel en horeca voorzieningen, maar heb er al een enige tijd geen update meer over gehad. Klopt dit? Of is er al meer bekend

Redactie Waalsprong (maandag 17 februari 2020)

Beste Irmak, dat klopt inderdaad. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de plannen voor Hart van de Waalsprong, maar nu is er nog geen nieuws. Zodra er nieuws is ontvang je het in je mailbox!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media