LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Duurzaam wonen aan de Lentse Plas

Maandag 31 Oktober 2011 | reacties 0
ai-vogelvluchtverbeterdgeknipt14-10-2011

Aan de rand van Lent, grenzend aan de toekomstige Lentse Plas, de Landschapszone en Park Lingezegen ontwikkelt Heijmans Vastgoed de Groene Oever. Een nieuw en uniek woningbouwproject waar duurzaam wonen en leven centraal staat.

 

Wonen kan groener
Heijmans heeft de ambitie om wonen groener te maken. Daarom wordt op deze locatie een woonwijk ontworpen voor mensen die duurzaam willen wonen en leven. Dit komt niet alleen terug in de ontwerpen van de woningen, maar ook in het openbaar gebied eromheen. De Groene Oever is het bewijs dat duurzaamheid, comfort en kostenbewustzijn goed samengaan.

 

Woningen
Het plan heeft met vijf verschillende woningtypes een breed aanbod: tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen. Alle woningen zijn groot waardoor er in elk woningtype ruimte is voor wel zes slaapkamers. De tweekappers en vrijstaande woningen hebben daarnaast een fantastisch uitzicht over de Lentse Plas. Ook komen er appartementen met minimaal drie kamers, een groot balkon en een prachtig uitzicht over het dorp of de Lentse Plas.

 

Denk mee!
Ontwerp samen met het Groene Oever-team een duurzame woning én woonomgeving naar uw wens. De eerste schetsen van de woningen zijn af en we zijn erg benieuwd naar uw mening. Voldoet het aan uw woonwensen of zijn er zaken die u mist? Kunnen de woningen nóg duurzamer worden gemaakt? Denk mee en draag uw ideeën aan via http://www.groeneoever.nl/!

 

logo groene oever

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media