LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Drijvend wonen op Lentse Plas kan doorgaan

Woensdag 23 Oktober 2019 | reacties 0
0390-aqua-03

Op 16 oktober 2019 heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het wijzigingsplan en bestemmingsplan voor de drijvende woningen op de Lentse- en Oosterhoutse Plas. Met de uitspraak van de Raad van State zijn de plannen onherroepelijk geworden en kan de gemeente verder met de uitwerking van de plannen.

 

Het bestemmingsplan maakt 27 drijvende woningen op de Lentse Plas en 30 drijvende woningen mogelijk op de Oosterhoutse Plas.

 

Ontwikkelaar Balance d'eau heeft de eerste negen woningen in verkoop gebracht. Hiervan zijn zes woningen onder optie. Alle woningen hebben weids uitzicht over de Lentse Plas en zijn voorzien van een ruime open keuken, ruime woon- en eetkamer, een eigen parkeerplaats, een beschut terras en inpandige bergingen.

 

Wil jij je inschrijven als belangstellende voor de drijvende woningen? Stuur dan een mail naar Balance d'eau. Meer informatie over de drijvende woningen vind je op de projectwebsite.

 

balance deauoverzicht balance deau

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media