LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Dertig vrije-sector huurwoningen ‘Keizer 6’ in Zuiderveld

Dinsdag 11 December 2018 | reacties 0
11165171106-blok-a-close

Keizer 6 bestaat uit dertig huurwoningen in de nieuwe wijk Zuiderveld. Op slechts 15 fietsminuten van de binnenstad van Nijmegen is het straks heerlijk wonen in een groene wijk met eigentijds karakter. De woningen worden voor het eerst gepresenteerd op de Woonbeurs Waalsprong op 15 december aanstaande.

 

Gevarieerde woningen

Het project wordt gerealiseerd aan het Ingmar Bergmanpark, de Sergio Leonestraat en de Alfred Hitchcockstraat. Met elk een eigen karakter door verschil in gevel, hetzij in kleurstelling, raampartij of wel of geen dakkapel, is er volop keuze voor een passende woning. Er zijn vier verschillende typen, de basiswoning, de verhoogde woning, met wel of geen dakkapel. Elke woning heeft drie slaapkamers, een ruime zolder en een vrijstaande berging. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 129 m² gbo. Keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van luxe afwerking en apparatuur. 

 

Tuin

De tuinen van de beschikbare woningen zijn in verschillende richtingen georiënteerd; er is een voor- en achtertuin bij iedere woning. Bij oplevering treft u de tuin aan met een keurig afgewerkt terras, looppad naar de berging, een schutting met groene hagen of hedera.

 

Zuiderveld

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Rijdend, fietsend of lopend door Zuiderveld komt u letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De woningbouw in Zuiderveld is volop in ontwikkeling en onlangs is de woningbouw van de eerste projecten gestart.

 

Inschrijven als belangstellende

Verwachting is dat de woningen eind mei 2019 worden opgeleverd. U kunt nu alvast uw belangstelling voor deze woningen kenbaar maken. Bezoek dan de Woonbeurs Waalsprong op 15 december aanstaande, waar men u graag meer vertelt over de mogelijkheden. Of schrijf u in via de projectsite (site is actief vanaf 15 december) als belangstellende. De definitieve inschrijving voor de huurwoningen start vanaf medio januari. De huurprijzen variëren vanaf € 944 euro per maand.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media