LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Derde fase van het Mauritskwartier in verkoop

Dinsdag 26 Maart 2013 | reacties 0
14160-bfa-nijmegen-laauwik-vogelvlucht-feb-2013-detail-125dpi

In het nieuwbouwproject in Lent “Het Mauritskwartier” worden woningen gebouwd voor iedereen, zowel starters als jonge gezinnen. Benedenwoningen, bovenwoningen, eengezinswoningen en (half) vrijstaande woningen; je vindt het hier allemaal. Voor ieder wat wils dus, en dat op circa twee kilometer van de Nijmeegse binnenstad en met prima voorzieningen in de buurt. De eerste fasen van het project worden gerealiseerd en de derde gaat nu in verkoop. 

 

Verschillende woningtypen
Op zaterdag 30 maart 2013 start de verkoop van de derde fase van het Mauritskwartier. Ontwikkelaar Bouwfonds gaat in verkoop met 5 twee-en drie-onder-een-kapwoningen, type Madrid. De koopsommen van de woningen zijn vanaf € 209.000 v.o.n. Er zijn 5 tussen- en hoekwoningen, type Brussel, waarvan de koopsom begint vanaf € 189.500 v.o.n. Is het uw eerste koopwoning? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Startersregeling van de gemeente Nijmegen. Verder zijn er twee royale vrijstaande villa’s, type Madrid met een koopsom vanaf € 355.000 vrij op naam.

Presale vierde fase
Bouwfonds kijkt al vooruit, want voor de vierde fase wordt een presale gehouden. Deze fase omvat eengezinswoningen met eem tuin voor prijzen vanaf € 172.000 vrij op naam. De presale houdt in dat u zich al vóór de officiële start verkoop kunt inschrijven op de woningen. Ook deze woningen komen in aanmerking voor financiering met de Startersregeling.

 

Verkoopmanifestatie
Zaterdag 30 maart is bij uitstek de gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren en
uiteraard ligt de brochure voor uw klaar. U bent van harte welkom tussen 11.00 - 12.30 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent.

Lees verder op de website: www.mauritskwartier.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media