LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Derde fase project Soetegaerde in pre-sale

Maandag 19 Oktober 2020 | reacties 0
3e-fase

De pre-sale van de derde en laatste fase van het project Soetegaerde is gestart. In deze fase worden verschillende type woningen ontwikkeld door projectontwikkelaar AM/VanWonen. Het project ligt in de wijk Woenderskamp.

 

In de derde fase worden 37 woningen ontwikkeld in een elegante, moderne stijl. Deze liggen straks in het meest noordelijke deel van de Italiëstraat. Er worden verschillende type woningen gerealiseerd, namelijk hoek- en tussenwoningen, driekappers en semibungalows (levensloop). De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 525.000 v.o.n. In onderstaande afbeeldingen ziet u de artist impressions van de woningen. 

 

De eerste en tweede fase van het project zijn helemaal uitverkocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de woningen. De eerste woningen zijn al opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de derde fase starten in het vierde kwartaal van 2021. 

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk ligt tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. In deze wijk staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar u bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven via de projectwebsite als geïnteresseerde en uw voorkeur aangeven voor één of meerdere van de 37 woningen. De inschrijving van de pre-sale eindigt op maandag 26 oktober om 10.00 uur, waarna de digitale toewijzing plaatsvindt.

fase 3 soetegaerde

fase 3 soetegaerde

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media