LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Waalsprong groeit iedere dag

Woensdag 3 December 2014 | reacties 0
13205aistandpunt2avond-v02

Het mag duidelijk zijn, dat de bouw in de Waalsprong niet stil staat. Wie via de Prins Mauritssingel de stad in of uit rijdt is er dagelijks getuige van. Woningen schieten soms letterlijk als paddestoelen uit de grond.

 

In de wijk Lentseveld, direct grenzend aan de oude dorpskern van Lent is de otnwikkeling van de wijk goed te volgen. Op bijna iedere straathoek is wel een bouwproject te vinden. Soms zijn nog nauwelijks de fundamenten zichtbaar, vaak is echter al het hoogste punt bereikt en is men bezig met afwerking. Maar ook in Het Nijland, een nieuwe woonbuurt in de wijk Oosterhout, verandert de aanblik van de straten volop door de realisatie van woningen. De bouwmethoden zijn de afgelopen jaren ook veranderd: als de schop eenmaal in de grond is, kunnen nieuwe bewoners vaak al binnen enkele maanden hun sleutel in ontvangst nemen. Er worden dan ook bijna maandelijks woningen opgeleverd. 

 

De woningen van Homerun Lent XL van ontwikkelaar Trebbe is zo'n voorbeeld; in onderstaand filmpje wordt getoond hoe de woningen zich van de grond af aan ontwikkelen. De bouw startte in maart, het project wordt in verschillende fasen uitgevoerd. Bekijk het filmpje voor een impressie van de bouw in sneltreinvaart. 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media