LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Regisseur: elegante nieuwbouw in Zuiderveld

Woensdag 12 December 2018 | reacties 0
zw2uitsnede

Ontwikkelaar Stam en de Koning presenteert tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 15 december het nieuwe project ‘De Regisseur’. In dit nieuwbouwproject in Zuiderveld worden in totaal 82 woningen ontwikkeld. Maak kennis met elegant wonen: vrijstaand, twee-onder-een-kap of tussenwoningen ieder met een eigen uitstraling en identiteit.

 

Het project De Regisseur speelt in op de verschillende kwaliteiten die het gebied heeft. Daarbij is de inrichting van de publieke ruimte en de erfafscheidingen erg belangrijk en een verlengstuk van de woonbeleving.  Het toevoegen van veranda’s, pergola’s, uitbouwen aan de zijgevel of voorgevel, sprongetjes van de achtergevel en voorgevel maakt dat er een afwisselend gevelbeeld ontstaat. Er wordt naast keimwerk gebruik gemaakt van bijzonder metselwerk met witte accenten en overstekken.

 

De woningen in De Regisseur spelen in op drie sferen:

 

Statig en Chique wonen aan de singel

Tweekappers van 149 tot circa 164 m2 gbo

Vrijstaande woningen van circa 163-171 m2 gbo

 

Prettig en levendig wonen aan het hof met veranda’s

Tweekappers van 149 - 164 m2 gbo

 

Sterk en Stads wonen
Direct aan het park onder een luifel

Rij en hoekwoningen van 127 - 139 m2 gbo

 

Zuiderveld

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De woningbouw in Zuiderveld is volop in ontwikkeling en onlangs is de woningbouw van de eerste projecten gestart. ‘De Regisseur’ ligt omsloten door de straten Op de Set, de John Fordstraat en het Ingmar Bergmanpark en het Bert Haanstrapark. 

 

Inschrijven als belangstellende

De verkoop voor de woningen in De Regisseur start in het tweede kwartaal van 2019. U kunt nu alvast uw belangstelling voor deze woningen kenbaar maken. Bezoek de Woonbeurs Waalsprong op 15 december aanstaande, waar de ontwikkelaar je graag meer vertelt over de mogelijkheden. Of schrijf je in via de projectsite als belangstellende (de site is vanaf 15 december beschikbaar).

 

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de Woonbeurs Waalsprong op 15 december of neem contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars, tel 024-324 42 44.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media