LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De leukste dag van Lent: Lentse Oeverspelen op zondag 3 september

Woensdag 23 Augustus 2017 | reacties 0
lentse-oeverspelen

Inmiddels een traditie in de Waalsprong: de Lentse Oeverspelen. Een evenement dat ieder jaar groter en leuker wordt!

 

Al voor de 13e keer wordt er een Open Podium in de uiterwaarden georganiseerd. Met ook dit jaar weer een rijk scala aan optredens. Van melodieuze songs tot Afrikaanse muziek, DJ’s brengen deephouse en techno, voor de romantische noot zijn er liedjes en gedichten om even bij te gaan zitten. Muziek en theater worden in Café De Zon gecombineerd in de gratis voorstelling voor kinderen.

 

De kunstmarkt, eveneens een traditioneel onderdeel van de Oeverspelen, is een artistiek buitengebeuren aan de Waal. Bezoekers kunnen de veelsoortige beeldende kunst bekijken en natuurlijk ook kopen. Ook zijn kunstenaars aan het werk en demonstreren er hun technieken. En wie bakt dit jaar de lekkerste taart? Kom proeven!

 

Zelf doen? In de grote spantent worden creatieve workshops gegeven voor jong en oud. Van steensnijden tot buikdansen, van werken met Oost-Indische inkt tot glasbewerking en nog veel meer. Kom jouw nieuwe passie ontdekken onder leiding van professionals!

 

Net als vorig jaar is weer een foto-wedstrijd georganiseerd, dit jaar met het thema ‘Lentse Nieuwe’. Winnende prenten worden op 3 september groot gepresenteerd in de Dorpsschuur.  

 

Word vriend

Een bezoek aan de Lentse Oeverspelen is gratis, wie zich in ieder geval kan bedwingen niet iets leuks van bijvoorbeeld de kunstmarkt te scoren. Wie het evenement een warm hart toedraagt, kan voor € 5,- per jaar vriend worden van de Oeverspelen, de leukste dag van Lent!

 

Meer info

Meer informatie vindt u op www.oeverspelen.nl of op facebook. U bent van harte welkom in Lent op 3 september, van 12 tot 18 uur!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media