LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Groene Oever gaat bouwen!

Donderdag 13 December 2012 | reacties 0
waterwoningen

De bouw van de eerste woningen in de Groene Oever gaat van start. Volgens planning gaan de eerste palen 1 februari de grond in. Daarmee wordt een begin gemaakt met de meest duurzame woonbuurt van Nijmegen!

 

Nog 8 rijwoningen beschikbaar
De start van de bouw is in de eerste plaats goed nieuws voor alle toekomstige bewoners van de Groene Oever. Maar het is tevens goed nieuws voor iedereen die een nieuwbouwwoning wil kopen maar eerst zeker wil weten dat het project doorgaat.

Er zijn momenteel nog 8 rijwoningen beschikbaar in de eerste fase. Als u één van deze woningen koopt weet u zeker dat u volgend jaar kerst viert in uw nieuwe huis. Als u daarnaast ook nog wilt profiteren van de huidige regels voor de hypotheekrenteaftrek, dan is het belangrijk dat u nog dit jaar uw woning koopt. Op de kavelkaart kunt u zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

 

Waterwoningen en appartementen
Aan de rand van de Groene Oever zijn ook fantastische tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar. Vanuit deze zeer ruime woningen (tot wel 7 slaapkamers) heeft u een wijds uitzicht over de Lentsche plas van 17 hectare. Daarnaast zullen er appartementen worden gerealiseerd van 81 m², 98 m² en 120 m² met een balkon van maar liefs 24 m².

 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de woningen in de Groene Oever kunt contact opnemen met Janneke Wenting van Hans Janssen Garantiemakelaars, telefoon 024-3244244. Daarnaast vindt u uitgebreide informatie over het project op www.GroeneOever.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media