LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Buitenplaats - royaal wonen in Grote Boel

Dinsdag 4 Oktober 2016 | reacties 0
16712-extschets

Aan de westrand van de nieuwe woonbuurt Grote Boel wordt het plan De Buitenplaats gerealiseerd. Jan Oosterhout Ontwikkeling bouwt er elf woningen; tien twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Karakteristieke woningen met een hoogwaardige architectuur en unieke kwaliteiten. De prijzen voor deze woningen zijn vanaf € 339.000 vrij op naam.

 

De  twee-onder-kapwoningen hebben keuze uit een type met een zij-entree en een type met een uitgebouwde entree. De zes woningen met zij-entree hebben de mogelijkheid om langs de garage een achterom naar de achtertuin. 

 

Op de grote kavels aan de noordrand is als variant een viertal tweekappers ontworpen met een uitgebouwde entree. Dit type kent een  vergrote geïsoleerde garage, die direct vanuit de hal toegankelijk is. Met  een royale entree, en meer woonruimte op de begane grond. Er is ruimte voor twee parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein.

 

De enige vrijstaande woning van De Buitenplaats heeft dezelfde hoogwaardige architectuur als de andere woningen,  maar heeft door de andere kapvorm een duidelijk eigen karakter.

 

Compleet
De woningen zijn compleet uitgerust, met onder andere vloerverwarming op de begane grond, openslaande tuindeuren, sanitair van Villeroy & Boch, een aparte toiletruimte op de verdieping. Natuurlijk zijn er de nodige uitbreidingsmogelijkheden om de woning verder aan uw woonwensen aan te passen.

 

Buitenplaats, Grote BoelTijdloos
De architectuur is robuust en tijdloos, met de kenmerkende eigenschappen van de tuindorpen. Speciale aandacht is besteed aan de kopgevels, met een uitgebouwde entreepartij die doorloopt tot in het dak.

 

Grote Boel

Grote Boel is de nieuwste woonbuurt bij Oosterhout. Het is onderdeel van de plannen voor de Waalsprong. Wonen in Grote Boel is genieten van het buitenleven met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik; het wordt opgezet als tuindorp, met veel groen en ruimte. De Grote Boel sluit aan op de bestaande wijken De Elten, de Boomgaard en Het Nijland. Bewoners van Grote Boel kunnen dan ook profiteren van alle voorzieningen die daar al aanwezig zijn, zoals een buurtwinkelcentrum, scholen en kinderopvang, medische diensten en een sportpark.

 

Start verkoop binnenkort

Plan De Buitenplaats gaat naar verwachting eind oktober in verkoop. Heeft u interesse? Bezoek dan de Woonbeurs Waalsprong voor meer informatie over de plannen. Jan Oosterhout Ontwikkeling vertelt u er graag meer over. Schrijf u in daar ook in als belangstellende, zodat u op de hoogte blijft van de start verkoop.

 

 

Buitenplaats, Jan Oosterhout Ontwikkeling

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media