LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouwnummers Historische Tuin fase 2 bekend

Dinsdag 16 Juni 2020 | reacties 0
ext9

De bouwnummers van de tweede fase van het project Historische Tuin zijn bekend. Het project wordt ontwikkeld door KlokGroep, in samenwerking met BPD. Ook de vanafprijzen per woningtype en de plattegronden staan online! Nieuwsgierig? Bekijk snel het woningaanbod. 

 

In de tweede fase van Historische Tuin komen er 22 duurzame eengezinswoningen en levensloopwoningen in verkoop. Helemaal comfortabel en compleet. Zo zijn alle woningen voorzien van een complete badkamer en keuken. Maar ook krijg je nog een tuinklaarpakket: er wordt al een terras en pad aangelegd vóórdat je de sleutel krijgt. Heb je interesse in een levensloopwoning met een slaapkamer op begane grond? Of kies je voor een hoek- of tussenwoning grenzend aan het groene binnenterrein van Historische Tuin? Ook zijn er nog een aantal 4-laagse woningen beschikbaar uit de eerste fase. Bekijk het woningaanbod op de website. 

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Het eerste project in de wijk is al opgeleverd, ook zijn er verschillende andere projecten in aanbouw, waaronder basisschool De Boomgaard. In Woenderskamp staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.


Enthousiast geworden? 

Binnenkort start de verkoop van de tweede fase woningen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Klik dan hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en maak eventueel een account aan. Ook zijn er nog een aantal 4-laagse woningen beschikbaar uit de eerste fase. Klik hier voor het aanbod

 

his tuinhis

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media