LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouwkavels Lent aantrekkelijker dan ooit!

Maandag 21 Februari 2011 | reacties 0
Nieuwe verkaveling, meer mogelijkheden
Met de nieuwe indeling van de kavels in het plan Laauwik hebben de kavels nu een minimale breedte van 12 meter. Daardoor zijn er meer mogelijkheden voor de bebouwing. Én op een aantal kavels zijn zelfs uitzonderingen toegestaan, waardoor er nog meer vrijheid is in materiaal en vorm.

Vrije kavels in Lent

 

Prijsverlaging; extra budgetruimte
Alle kavels zijn in prijs verlaagd. Voor een kavel betaalt u nu € 139.500 tot
€ 307.000. Een snelle rekensom laat zien dat dit een budgetruimte oplevert van maximaal € 31.000. Misschien een extra reden om nu wel te kiezen voor een kavel in Laauwik. Want deze financiële meevaller kunt u voor veel dingen gebruiken. Wat dacht u van lagere maandlasten, een groter huis of een hoger afwerkingsniveau. En die droomkeuken? Die wordt nu misschien wel werkelijkheid.

Informatie
Juist nu heeft u de mogelijkheid uw eigen droomhuis en woonwensen te realiseren. Klik hier  voor details over de nieuwe kavelafmetingen en de prijzen. En wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Wooninformatiecentrum Waalsprong. In een persoonlijk gesprek bespreken de informatrices graag het traject van ontwerpen en bouwen met u. Zij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Telefoon (024) 360 43 24. Bezoek ons Wooninformatiecentrum Waalsprong, naast NS-station Nijmegen-Lent, aan de Griftdijk Noord 4a in Lent.
 
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media