LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouwfestiviteiten op het eiland van Laauwik

Donderdag 10 Maart 2016 | reacties 0
nieuw-lent-iii

Ontwikkelaar en aannemer Trebbe bouwt op dit moment aan maar liefst drie woningbouwprojecten op het eiland van Laauwik.

Hoewel de projecten in elkaars directe omgeving liggen, zijn ze zeer verschillend van signatuur. Van het ene project is de bouw al vergevorderd, van de ander moet de bouw nog starten. De festiviteiten worden gecombineerd; toekomstige bewoners zijn uitgenodigd door Trebbe om op 11 maart samen met wethouder Bert Velthuis op de bouwplaats de bouwvorderingen te vieren.


Park en Water

De drie projecten Parkwonen Lent, De Watersingel en Nieuw Lent III geven de verschillende woonsferen op het kleine eiland van Laauwik goed weer, met woningen direct aan het water én woningen die uitkijken op het park dat ligt op het eiland.

 

Officiële start bouw

Op vrijdag 11 maart leren de toekomstige bewoners elkaar kennen tijdens een lunch in het Witte Huis in Lent. Daarna gaan ze gezamenlijk naar de bouwplaats, om daar de bouw van het project Nieuw Lent III officieel te starten. Wethouder Velthuis wordt daarvoor gevraagd een start te maken met het fundament voor de woningen, een karwei dat hij uiteraard met behulp van ‘passend materieel’ zal gaan uitvoeren.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media