LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw tweede fase Homerun Lent XL gaat van start

Vrijdag 3 Oktober 2014 | reacties 1

Terwijl de bouw van de eerste fase van Homerun Lent XL nog in volle gang is, is besloten om ook met de tweede fase te starten. In januari 2015 gaat Trebbe beginnen met de bouw van 9 woningen in dit plan. Een aantal van deze woningen is nog te koop.


Homerun Lent XL bestaat in totaal uit 26 ruime en veelzijdige woningen in Waalsprong Lent, die in drie verschillende fasen worden gebouwd. Het gaat om zeer complete woningen inclusief hoekkeuken met prijzen vanaf € 174.900 v.o.n. Er zijn startersleningen beschikbaar. De woningen hebben een royale tuin en toekomstige bewoners krijgen de keuze uit 2, 3, 4, 5 of 6 slaapkamers. 

 

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in de gemeente Nijmegen, maar niet afhankelijk willen zijn van de verkoopsnelheid van het project kunnen het interesseformulier invullen op www.homerunlentxl.nl of contact opnemen met de makelaars van Homerun Lent XL. Dit zijn Hans Janssen Garantiemakelaars en Hestia Makelaars & Taxateurs.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (vrijdag 10 oktober 2014)

Wat een lelijke woningen. Ze steken zo schraal en saai af tegen de andere bebouwing langs de prins mauritssingel. fase 1 is net opgeleverd en wat mij betreft nu al rijp voor de sloop...

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media