LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw Homerun Lent XL en Nieuw-Lent officieel gestart

Maandag 17 Maart 2014 | reacties 0
jwv2406

De bouw van Homerun Lent XL en Nieuw-Lent, twee projecten van Trebbe, is op 13 maart officieel gestart. Dit startsein werd gegeven door wethouder Jan van der Meer samen met de betrokken kopers.

 

Homerun Lent XL

Homerun Lent XL is een project bestaande uit 26 woningen met een prijs vanaf € 169.900 v.o.n. Het startsein voor de bouw werd gegeven voor de eerste fase, 12 woningen. De tweede fase met 9 woningen is net in verkoop gebracht. De woningen kenmerken zich door de ruimte (tot 6 slaapkamers mogelijk) en compleetheid. Er kan gebruik worden gemaakt van een starterslening.

 

Nieuw Lent

Nieuw-Lent bestaat uit 17 woningen. Dit project wordt in één keer gebouwd. Van de 17 woningen is er nog maar 1 te koop (prijs € 217.550). De woningen in Nieuw-Lent zijn in de basis erg ruim en luxe. Zo zijn de woningen voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur, openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin en een hoofdslaapkamer met inloopkast.

 

Eerste paal, eerste steen

Om de start van de bouw te vieren, vonden er verschillende activiteiten plaats. Zo werd een eerste paal geheid en eerste steen gemetseld door wethouder Jan van der Meer, uiteraard samen met de toekomstige bewoners.

 

Meer weten over de projecten?
Ga naar www.homerunlentxl.nl en www.nieuw-lent.nl.
Beide projecten zijn ook op Facebook te vinden: Homerun Lent XL en Nieuw-Lent.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media