LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw eerste fase Oosterdijken Zuid en West gestart

Maandag 16 Juni 2014 | reacties 0
2014-02-11-bouwnummer-14tm-30-10

Reuvers Bouw en Ontwikkeling is gestart met de bouw van de eerste fase rijwoningen van het plan Oosterdijken. De woningen worden in het eerste kwartaal van 2015 opgeleverd aan haar bewoners. Er is nog slechts één hoekwoning te koop.

 

Het plan Oosterdijken kent 3 deelprojecten, allen gelegen in de kleinschalige wijk Het Nijland, in Oosterhout. De start bouw van twee van de drie deelprojecten tekent het goede verloop van de verkoop; er is van de woningen in deze eerste fase nog slechts één hoekwoning te koop, voor een prijs van € 179.000 v.o.n.(bouwnummer 18). Afhankelijk van uw persoonlijke situatie komt deze woning in aanmerking voor een starterslening via de gemeente Nijmegen.

 

Goede voortgang
Terwijl de bouw van de eerste fasen nog maar net gestart zijn, staan de volgende woningen al weer op de planning. In oktober zal Reuvers naar verwachting starten met de bouw van twee andere bouwblokken, bouwnummer 10-13 en 26-30. Ook de start van Oosterdijken Oost komt in zicht. Ook hier zal Reuvers naar verwachting in oktober starten.

 

Meer info
Uitgebreide informatie over deze woningen is te vinden op www.oosterdijken.nl.
Of bezoek eens een van de open dagen op de bouwplaats! De eerstvolgende is op 26 juni. U bent van harte welkom van 18.00-19.30 uur in de bouwkeet aan de Kruidenstraat. Of kom op 5 juli, de bouwplaats is dan geopend van 10.30-12.00 uur.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media