LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw eerste fase L'ENTrée start in januari

Maandag 6 Oktober 2014 | reacties 0
14043standpuntblokaoverdagv02

Er wordt voortvarend gebouwd in de wijk Lentseveld in Lent; wie een rondje door de wijk rijdt ziet het aantal woningen bijna wekelijks groeien en steeds meer gelukkige bewoners nemen hun intrek in de nieuwe woningen. Vanaf januari 2015 neemt ontwikkelaar Trebbe weer een nieuwe fase van project L’ENTrée in aanbouw. Deze fase bestaat uit 18 woningen. Een aantal van deze woningen is nog te koop.

 

Zeer complete woning
L’ENTrée bestaat uit bijzonder complete woningen met prijzen vanaf €188.900. De huizen worden standaard voorzien van een royale hoekkeuken inclusief inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en een uitbouw van 1,80 meter. Bovendien zijn er diverse opties mogelijk om de woning exact op de situatie en wensen van de toekomstige bewoners aan te laten sluiten.
 

Interesse
Mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in de gemeente Nijmegen, maar niet afhankelijk willen zijn van de verkoopsnelheid van het project kunnen het interesseformulier invullen op www.lentree.nl of contact opnemen met de makelaars van L’ENTrée. Dit zijn Hans Janssen Garantiemakelaars en Hestia Makelaars & Taxateurs.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media