LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

BONapart neemt grond af voor 24 woningen

Woensdag 25 Januari 2012 | reacties 0
img2315

Op 24 januari tekende BONapart een intentieverklaring met GEM Waalsprong om grond af te nemen voor haar woningbouwplan. BONapart is een vereniging waarin particulieren zélf hun eigen woningen laten ontwikkelen en bouwen. Een woning op maat, naar eigen wens en passend budget. De woningen worden gerealiseerd in Het Nijland in Oosterhout.

 

 

Samen bouwen
In 2011 startte de vereniging met een groep enthousiaste particulieren, die naar aanleiding van een informatie-avond elkaar vonden. Bedoeling was om als toekomstige buren gezamenlijk hun eigen woning te ontwikkelen én te realiseren. Onder het motto ‘samen bouwen’ hebben zij het afgelopen jaar een architect opdracht gegeven om hun woningen te ontwerpen. Resultaat is een ontwerp van 24 woningen, waarin zowel rijwoningen, tweekappers en geschakelde tweekappers zijn opgenomen.

 

Intentieverklaring
Met het tekenen van een intentieverklaring is een volgende stap genomen in de ontwikkeling van het plan in Het Nijland. De komende maanden wordt een aannemer gekozen. Naar verwachting wordt rond de zomer met de bouw gestart.

 

buurt BBQ BONapartDeelnemers welkom
De vereniging heet nieuwe leden van harte welkom; er is nog ruimte op de drie bouwvelden in Het Nijland. Het ontwerp van de woningen aan de buitenkant mag dan klaar zijn, achter de voordeur is de woning nog volledig naar eigen wens in te delen. Een uitgebreide lijst aan opties geeft op eenvoudige wijze inzicht in de mogelijkheden binnen uw budget. Neem voor meer informatie contact op met mail@bon-apart.info of kijk op de site van de vereniging.
 

Op de foto bovenaan:
Paul de Wit (procesmanager GEM Waalsprong), Mark Jenniskens en Revi de Jong (voorzitters van ontwikkelvereniging BONapart), Jan de Wilde (directeur GEM Waalsprong)

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media