LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Blokken Donk en Elft worden uitgebreid met 140 huurappartementen

Donderdag 1 Juli 2021 | reacties 8
donk-en-elftlr

Naast de 81 koopappartementen (die deze maand in verkoop zijn gegaan), worden blokken Donk (D) en Elft (E) van het Hart van de Waalsprong uitgebreid met 140 huurappartementen. Van deze 140 appartenten zijn er 89 huurappartementen in de vrije sector en 51 sociale huurappartementen. De huurappartementen worden te zijner tijd door woningcorporatie Talis verhuurd. Naast Albert Heijn en Aldi worden in deze blokken ook een groot deel van de geplande compactere winkel-, diensten- en horeca-units gerealiseerd. Er komen in totaal 224 parkeerplaatsen.

 

Dura Vermeer gaat de twee centraal gelegen stedelijke blokken binnen het plangebied, blok Donk (D) en Elft (E), bouwen. Daarmee zijn de aannemers bekend die de woningen en het winkelcentrum in de eerste fase gaan bouwen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat in het najaar gestart worden met de bouwwerkzaamheden voor de beide centrumblokken. Janssen de Jong, de aannemer voor de blokken Alver (A), Bliek (B) en Crevas (C) is inmiddels gestart met de bouw van het appartementencomplex in blok Bliek (B).

 

Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Indien u op de hoogte wilt blijven van het actuele aanbod kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

overview appartementen 3

« Terug naar het overzicht

Reacties

Sigrid (zondag 11 juli 2021)

Zijn alle levensloopgeschikte appartementen in de vrije sector of komt dat ook zo in de sociale huur

Erik (donderdag 01 juli 2021)

Wanneer verwacht men de volgende fase van het centrum aan te kondigen (ontwerp)?

Redactie Waalsprong (vrijdag 02 juli 2021)

Beste Erik, het ontwerp van de blokken A tm E zijn bekend. Je kunt ze zien op de site www.HartvandeWaalsprong.nl. Als je zoekt bij 'plan' en vervolgens 'vogelvlucht' kun je het gebied in 3D bekijken. In deze presentatie is ook duidelijk welke blokken voor winkelaanbod en horeca worden ingezet. Het ontwerp voor de blokken F tm I zijn momenteel nog niet bekend.

Redactie Waalsprong (maandag 12 juli 2021)

Beste Sigrid, dat is een goede vraag. Die gaan we even voor je na, en we komen er zsm op terug!

Redactie Waalsprong (maandag 12 juli 2021)

@Sigrid, we hebben even navraag gedaan bij het Team van Hart van de Waalsprong. Zowel de koop als huurappartementen zijn bereikbaar met de lift en zijn gelijkvloers (in de zin geen trappen in de woning). Mensen kunnen er dus als ze slecht ter been zijn of worden blijven wonen. Verder laten ze weten dat de woning op individueel aangepast worden, zolang die wijzigingen binnen het Bouwbesluit mogelijk zijn. Hoop dat je zo genoeg weet. Meer vragen? Neem dan contact op met het Team van Hart van de Waalsprong via www.hartvandewaalsprong.nl via de contactpagina!

David (woensdag 14 juli 2021)

@redactie, maar wat is nu het antwoord op de vraag van @Sigrid? Is er sociale huur, of niet?

Redactie Waalsprong (woensdag 21 juli 2021)

@David, zowel appartementen in de sociale huur als de vrije sector huur zijn dus zo ingericht, dat ze er als ze slecht ter been zijn kunnen blijven wonen!

Gemma Kokke (vrijdag 26 augustus 2022)

Welk type apartement is voor de sociale huur? Kan ik deze plattegrond ergens bekijken?

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media