LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bezoek Park Lentseveld op de Nieuwbouwdag

Donderdag 15 Mei 2014 | reacties 0
nieuwbouwdag-2014

Op zaterdag 24 mei kunt u een uitgebreid bezoek brengen aan de bouwplaats van het project Park Lentseveld in Lent. In het kader van de Landelijke nieuwbouwdag bent u van harte welkom tussen 11 en 15 uur.


In dit project van in totaal circa 50 woningen zijn al meer dan 30 woningen opgeleverd. In het hart van dit project wordt een park gerealiseerd waar het heerlijk vertoeven is;  de bewoners uit de wijk praten mee over de inrichting ervan.

 

Er zijn in Park Lentseveld nog eengezinswoningen (vanaf € 189.500 v.o.n. - geschikt voor starterslening) en twee-onder-een-kapwoningen (vanaf € 279.000 v.o.n.) beschikbaar, direct aan het park, of met riante tuin met zuid-west oriëntatie. De bouw van de eengezinswoningen aan de Alicantestraat start in juli. Een bijzondere plek om te wonen, liggend aan de oude dorpskern van Lent, op slechts enkele minuten van de binnenstad van Nijmegen.


Kijk voor meer informatie over Park Lentseveld op de projectsite: www.parklentseveld.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media