LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bezoek de modelwoning van Groene Oever

Maandag 4 November 2013 | reacties 0
modelwoning

De woningen in de eerste fase van de Groene Oever zijn nagenoeg allemaal verkocht. Dit betekent dat Heijmans binnenkort zal starten met de verkoop van de vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- en tussenwoningen uit de tweede fase.

 

Nog enkele woningen

Op dit moment is er nog 1 hoekwoning, 1 tussenwoning en 1 vrijstaande woning te koop in de eerste fase. Dit is extra gunstig als u op korte termijn op zoek bent naar een ander huis. Daarnaast zijn er nog verschillende appartementen te koop met een fantastisch uitzicht over Lent en/of de Lentse Plas.

 

Modelwoning

Om u nu al een gevoel te geven hoe het is om straks op deze bijzondere plek te wonen aan de rand van Lent en de natuur heeft Heijmans een modelwoning ingericht die zaterdag 9 november voor het eerst is geopend.

Het Groene Oever team nodigt u van harte uit om zelf te komen kijken hoe mooi u straks kunt wonen in één van de woningen van de Groene Oever. De modelwoning is op zaterdag 9, 16, 30 november en 14 en 28 december geopend tussen 11:00 en 12:00 aan de Groot-Brittanniestraat tegenover huisnummer 190 in Lent. Heeft u nu al vragen of wilt u op een ander moment langskomen dan kunt u ook terecht bij Janneke Wenting van Hans Jansen Garantiemakelaars (024 - 3 244 244) en op de website www.GroeneOever.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media