LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bezoek de modelwoning van de Groene Oever

Woensdag 15 Januari 2014 | reacties 0
modelwoninginterieur

Het nieuwe jaar begint goed voor mensen die een woning willen kopen in de Groene Oever. In februari beginnen we namelijk met de bouw van de rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. En in april start ook de bouw van de appartementen.

 

Om nu al een gevoel te krijgen hoe het is om straks op deze bijzondere plek te wonen aan de rand van Lent en de natuur heeft Heijmans een modelwoning ingericht. Zij nodigen u van harte uit om zelf te komen kijken hoe mooi u straks kunt wonen in één van de woningen van de Groene Oever. De modelwoning is op zaterdag 18 januari, 1 en 15 februari en 1, 15 en 29 maart geopend tussen 11.00 en 12.00 uur aan de Groot-Brittanniëstraat tegenover huisnummer 190 in Lent.

 

Meer informatie

Heeft u nu al vragen of wilt u op een ander moment langskomen dan kunt u ook terecht bij Janneke Wenting van Hans Janssen Garantiemakelaars (024 - 3 244 244) en op de website www.GroeneOever.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media