LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bestemmingsplannen

Maandag 22 Augustus 2011 | reacties 0

Nieuwe locatie voor station Nijmegen Lent stap dichterbij

Nijmegen heeft het gewijzigde bestemmingsplan vastgesteld voor de definitieve locatie voor het NS-station Nijmegen Lent. Deze komt ongeveer 250 meter zuidelijker te liggen dan het huidige (tijdelijke) station. In het bestemmingsplan is rekening gehouden met bijbehorende voorzieningen zoals wegen, parkeervoorzieningen, kiss & ride en geluidsschermen langs het spoor. Ook zijn er een aantal onderdoorgangen in de spoordijk in verwerkt. Naar aanleiding van zienswijzen is onder andere de plantoelichting op twee onderdelen (geluid en verkeersafwikkeling via de Hoge Bongerd) aangevuld.

Meer informatie over de procedure leest u op de website van de gemeente.

 

Westelijke parallelroute

Ook het bestemmingsplan voor de westelijke parallelroute is onlangs gewijzigd vastgesteld door de Nijmeegse gemeenteraad. Het plan maakt vooral het zuidelijke deel van de Westelijke Parallelroute (WPR) mogelijk, dat begint net ten zuiden van de Dijkstraat en eindigt bij de Graaf Alardsingel. De parallelroute komt uit bij de nieuwe brug De Oversteek. Naar aanleiding van zienswijzen is onder andere een onderdeel (geluid) aangepast.

Meer informatie over de procedure leest u op de website van de gemeente.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media