LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Appartementen Park Waaijenstein in verkoop!

Woensdag 19 Juni 2019 | reacties 9
19081aipark-waaijensteinstp4v03

De verkoop van de appartementen en penthouses in Park Waaijenstein is gestart. Park Waaijenstein is gelegen in natuur- en recreatiegebied De Waaijer. Het plan wordt ontwikkeld en gebouwd door Ter Steege Bouw Vastgoed.

 

Binnen Park Waaijenstein worden 16 ruime appartementen en twee luxe penthouses gerealiseerd, verdeeld over vijf bouwlagen. Prijzen van de appartementen variëren tussen € 325.000 en € 405.000 v.o.n. Op de penthouses kan worden geboden vanaf € 640.000 en € 670.000 v.o.n. Bij ieder appartement hoort één parkeerplaats in de overdekte stallingsgarage, bij de penthouses horen twee parkeerplaatsen. Naast de koopappartementen worder er ook vrije-sector huurappartementen gerealiseerd. Informatie over de huurappartementen volgt in een later stadium.

 

De Waaijer

Park Waaijenstein ligt in het groene gebied De Waaijer. Het ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van de wijk Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij. Denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Binnenkort komen daar de voorzieningen in Hof van Holland nog eens bij: hier wordt een winkelcentrum en voorzieningen gerealiseerd, gecombineerd met woningen. Het appartementencomplex ligt nabij de Notensteinstraat (de uiteindelijke straatnaamgeving is nog niet bekend), vlakbij Buitenplaats Oosterhout, dat nog steeds in handen is van de Baron van Boetzelaer.

 

Inschrijven?

Je kunt je online inschrijven tot en met zondag 23 juni 23.59 uur. Vanaf maandag 24 juni worden opties toegekend aan gegadigden. Op de penthouses kan een bod worden uitgebracht via de makelaar. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Riet (woensdag 19 juni 2019)

Gelegen in ‘Natuurgebied’ de Waaijer; dat lijkt me wat overdreven. Het was ooit natuur, nu is het bebouwde kom in Nijmegen Noord. Met een paar kunstmatige plassen wordt het nog geen natuurgebied. De natuur verdwijnt nu juist door alle bebouwing. Alleen de uiterwaarden zijn nog natuur en onbebouwd.

Redactie Waalsprong (donderdag 20 juni 2019)

Beste Riet, het klopt inderdaad dat De Waaijer deels binnen de bebouwde kom ligt. Het gebied had voorheen een agrarisch karakter, het wordt nu ingezet als nieuw stadsdeel waarin wonen een belangrijke functie heeft en waarin we zoveel mogelijk groen integreren. De Waaijer heeft daar een belangrijke functie in, de plassen, natuurlijke oevers en het groen eromheen dragen daarin bij. Ook bestaande elementen zoals Buitenplaats Oosterhout is een belangrijk element in De Waaijer. Gecombineerd met het unieke rivierlandschap hopen we dat de Waalsprong een prettige woonwijk wordt waarin het ook prettig vertoeven is in het groen.

André (donderdag 20 juni 2019)

Absurd hoge prijzen voor nog geen 100m²!

Twam (donderdag 20 juni 2019)

De prijzen zijn inderdaad absurd hoog! De hele huizenmarkt is doorgeschoten, maar niet in het voordeel van jonge starters! Ik vind het ronduit schandalig.

David (donderdag 20 juni 2019)

Ik hoop oprecht dat zeet al die appartement en blijven zitten. Je moet toch wel knetter gek zijn om dit soort prijzen voor dergelijke woningen te gaan betalen. Gewoon niet doen! Dan zakken de prijzen vanzelf weer.

Rob (donderdag 20 juni 2019)

Jammer dat ze hier ook al mee doen aan de prijsopdrijving. Bieden vanaf voor een penthouse. Waar blijft onze realiteitszin. De hele woningmarkt wordt zo een enorme luchtbel die op een gegeven moment klapt.

Riet (vrijdag 21 juni 2019)

Als reactie op de redactie Waalsprong: Buitenplaats Oosterhout loopt al vol met hondenbezitters (van heinde en ver) die hun hond niet aan de lijn doen, terwijl ze te gast zijn op een particulier landgoed (en honden verplicht aangelijnd moeten). Niemand in Oosterhout zit te wachten op nog meer drukte in dat enige bosje dat er nog in de buurt is. P.s. dat 'agrarische karakter' was een thuis voor fazanten, putters, kwikstaarten, reeen, vossen en meer dieren. En dat WAS een heerlijk stukje groen tussen Oosterhout en Nijmegen. Vooral een fietstochtje over de Italiestraat (die gaat ooit weer open voor fietsers?), was heel fijn.

Redactie Waalsprong (maandag 24 juni 2019)

Beste Riet, helemaal mee eens, dat bezoekers van Buitenplaats Oosterhout zich aan de regels moeten houden: honden aangelijnd en uitwerpselen opruimen! Dat geldt overigens in héél Nijmegen, niet alleen in de Buitenplaats. Wat betreft de Italiëstraat: tijdens de bouwactiviteiten is het openstellen van deze route (voorheen alleen voor bus en fiets) helaas niet mogelijk ivm veiligheid. Er wordt bekeken wanneer het weer veilig is om hier een route voor fietsers aan te bieden!

Redacatie Waalsprong (maandag 08 juli 2019)

RECTIFICATIE: Een oplettende lezer en omwonende wees ons op een fout in het artikel. Er stond, dat het appartementencomplex in de Van Boetzelaerstraat wordt gebouwd. Dat is niet correct. De complex komt in de buurt van, maar niet áán de Van Boetzelaerstraat. De definitieve straatnaam wordt na de zomer 2019 vastgesteld. Inmiddels hebben wij de tekst hierboven aangepast.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media