LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Appartementen in Park Waaijenstein

Dinsdag 17 April 2018 | reacties 6
tsv0001afbeeldingnieuwsbrief

In Park Waaijenstein wordt een uniek project met appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 18 ruime appartementen, op wat met recht een bijzondere locatie is te noemen. Er zijn vier verschillende types en twee luxe penthouses. Bij ieder appartement hoort een parkeerplaats in de overdekte stallingsgarage.

 

Hier woont u modern en comfortabel in het landelijke Oosterhout. Het mooie van deze locatie is, dat u de voorzieningen in de aanliggende wijken binnen handbereik heeft, en dat ook de binnenstad Nijmegen op fietsafstand ligt! De appartementen zijn omgeven door groen en water. De ligging aan het park en bij de Waal met haar prachtige dijk en uiterwaarden zorgt voor een schitterend uitzicht vanaf de appartementen. Ook woont u hier vlakbij het historische landgoed Oosterhout, een prachtige omgeving voor lange wandelingen door het weidse landschap. Een fijne combinatie van stad en natuur.

 

De Waaijer

De bouwlocatie voor dit appartementencomplex is uniek. Midden in het Park Waaijenstein, dat onderdeel is van De Waaijer. Dit langgerekte natuurgebied ligt tussen de wijken van Lent en Oosterhout;  drie grote waterplassen vormende ruggengraat van het gebied. Het is er heerlijk recreëren: wandelend, fietsen, aan of op het water, of met een duik ín de Lentse Plas. Of zoek de schaduw in het bos op het landgoed Oosterhout. Vanuit daar is het zijn ook de Oosterhoutse Waarden een heerlijk gebied om te vertoeven. 

 

Meer info op de woonbeurs Nijmegen

Heeft u interesse in weids wonen bij de Waal? Bezoek dan de stand van Ter Steege op de woonbeurs op 21 april in CineMec, dan vertellen zij u graag meer over deze appartementen in Park Waaijenstein!

 


 

« Terug naar het overzicht

Reacties

A.M. van Baggem-Stoel (vrijdag 20 april 2018)

Graag word ik op de hoogte gehouden van het plan Park Waaijenstein. Ik ben helaas op 21 april verhinderd. Kunt u mij de ontwerptekeningen per mail sturen?

Ria Peters (zondag 22 april 2018)

Hallo, graag zou ik de info per mail ontvangen. Vriendelijke groeten, Ria Peters

Redactie Waalsprong (woensdag 09 mei 2018)

Geachte mevrouw van Baggem, mevrouw Peters, Dank voor uw belangstelling in dit project. Wij raden u aan te abonneren op de nieuwsbrief Waalsprong Actueel (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) zodat u automatisch op de hoogte blijft van de start van dit project. Ontwikkelaar Ter Steege is momenteel nog niet zo ver dat er tekeningen beschikbaar zijn.

Thijssen (zondag 10 februari 2019)

Graag wil ik op de hoogte worden gehouden.

Redactie Waalsprong (maandag 11 februari 2019)

Beste meneer/mevrouw Thijssen, wij raden u aan zich te abonneren op de nieuwsbrief Waalsprong Actueel (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven). Zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in dit gebied. Daarnaast kunt u zich op de projectwebsite aanmelden voor de nieuwsbrief (www.parkwaaijenstein.nl).

Robert (maandag 08 april 2019)

Geachte mevrouw, heer, Graag meld ik mijn interesse aan in de huurappartementen park Waaijenstein. Mocht ik mij reeds via een gemeente kanaal al hebben opgegeven dan mijn excuus. Maar beter te veel dan te laat. Met vriendelijke groet, Robert Rijkschroeff

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media