LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Afsluiting Doorsteek

Dinsdag 17 Mei 2011 | reacties 0
laauwik-in-aanbouw-043

In Lent zijn de nieuwe woonbuurten Laauwik (noordelijk deel) en Lentseveld (zuidelijk deel) in aanbouw. Midden in het bouwgebied ligt de korte fietsverbinding de Doorsteek. Helaas is het voor de bouwwerkzaamheden nodig om de Doorsteek (voorlopig) te sluiten.

 

Zandwagens

De komende tijd moeten er de hele dag zandwagens op en neer rijden waarbij de Doorsteek telkens wordt gekruist. Dit is om veiligheidsredenen niet te combineren met (fiets)verkeer op de Doorsteek, zeker omdat de wagens vaak achteruit moeten rijden. Daarnaast worden er binnenkort riolering, kabels en leidingen gelegd. Ook voor die werkzaamheden moet de Doorsteek gesloten zijn.

 

Vervelend

De afsluiting brengt voor omwonenden en schoolgaande kinderen veel overlast. Toch is het op dit moment de enige mogelijkheid; de veiligheid van het fietsverkeer op de Doorsteek kan immers niet worden gewaarborgd. Vanaf nu wordt elke week opnieuw bekeken of het mogelijk is om de Doorsteek (een deel van de dag) open te stellen.

 

De afsluiting gaat in op donderdag 19 mei. De alternatieve route is de Laauwikstraat.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media