LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Afrondende werkzaamheden Grote Boel

Donderdag 1 Oktober 2020 | reacties 0
werk-in-uitvoering

Grote Boel is grotendeels definitief ingericht. Er zijn nog een klein aantal werkzaamheden die afgerond moeten worden. Onze aannemer (Gebr. Van Venrooij) start vanaf volgende week (5 oktober) met de afrondende werkzaamheden in Grote Boel. De werkzaamheden duren tot eind november. We verwachten dat bewoners geen of minimale overlast ervaren.

 

Hieronder vindt u de werkzaamheden in volgorde aan. Op onderstaande kaart ziet u waar de werkzaamheden precies plaatsvinden.  

  1. Aan de zuidzijde van de wijk wordt de omgeving van het nieuwe restaurant Brass. ingericht. We leggen ook een fietspad aan langs de Ressense Wal;
  2. Aan de noordzijde van Grote Boel wordt de ‘by-pass’ naast de brug (naar de Keizer Hendrik VI-singel) verwijderd en de watergang verder ontgraven;
  3. Langs de Hella Haassestraat wordt het terrein tussen de weg en de watergang afgewerkt en ingezaaid met gras;
  4. Er komt ook een voetpad aan de westzijde tussen Grote Boel en Zuiderveld.

afrondende werkzaamgheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben we gemerkt dat de kruising Dick Brunastraat - Hella Haassestraat door verschillende bewoners als gevaarlijk wordt ervaren. We onderzoeken de mogelijkheden om deze kruising veiliger en duidelijker te maken.

 

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Of ervaart u onverhoopt toch overlast? Neem dan contact op met ons Wooninformatiecentrum.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media